Onze faciliteiten

Een kamer met alle gemakken om in rust te genieten van uw vakantie.

Waarom voor ons kiezen?

Bekijk alle faciliteiten

Al onze kamers bieden een eigen keuken met kookgelegenheid, koelkast, mini-oven, waterkoker en Senseo-koffiezetapparaat. Zo kunt u in uw eigen kamer ontbijten, lunchen en dineren. 

In uw kamer beschikt u over uw eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Zo heeft u alle faciliteien in uw eigen kamer.

U heeft gratis wifi in uw appartement. Zo kunt u makkelijk met het internet verbinden en informatie opzoeken.

U kunt uw auto parkeren op onze eigen prive parkeren. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Wij zorgen voor een gevulde koelkast en andere producten voor uw ontbijt. U kunt zo zelf uw ontbijtje maken met broodjes uit eigen oven. Wij vullen dagelijks de producten aan zodat u altijd voldoende producten heeft.

Heeft u trek in een verse eitje? Veel verser dan de eieren van onze eigen kippen gaat u ze niet vinden. U kunt elke ochtend uw eigen eieren rapen in ons kippenhok.

Voordelen van onze studio's

Geniet van de rust en ruimte in uw eigen studio met keuken

01. U kunt koken en eten in uw eigen studio

U kunt natuurlijk ook in een restaurant in de omgeving eten, maar u heeft de mogelijkheid om te koken en eten in uw eigen studio. Kook uw favoriete maaltijd en geniet van de rust van het platteland.

02. Studio met bed, tafel en slaapbank

Uw studio is uitgerust met een tweepersoonsbed, tafel voor vier personen en een slaapbank. Daarnaast heeft u een tv. Zo heeft u alle faciliteiten om optimaal te genieten in onze studio’s. 

03. Gezamenlijk terras

Onze Bed & Breakfast heeft een gezamenlijk terras voor alle studio’s. Op het terras staan houten tafels waar u op een warme dag heerlijk kunt zitten of eten. Het gezamenlijk terras heeft uitzicht over het platteland

van: Tot: Check beschikbaarheid
Boek nu uw verblijf in onze B&B


Boek nu uw verblijf in onze moderne tradionele Stolp, midden in de natuur in landelijk Amsterdam-Noord. U kunt tijdens uw verblijf natuurlijk Amsterdam bezoeken, maar u kunt ook de prachtige landelijke omgeving van Waterland bekijken.

Boek nu rechtstreeks op bnbzunderdorp.nl
Scroll naar boven