Wat kunt u doen in de omgeving?

Bezoek Amsterdam of geniet van de rust van het platteland in Waterland en omgeving.

Activiteiten in de omgeving

Bezoek een museum in Amsterdam, fiets of vaar in Waterland of blijf op de boerderij.

01. Verblijf een dagje op onze boerderij

Onze bed & breakfast bevindt zich op een boerderij welke nog steeds in bedrijf is. De boerderij heeft ongeveer 100 koeien, 2 ezels, pensionpaarden en vele kippen. Wilt u een rustdag? Dan is een dagje op de boerderij een goede tijdsbesteding. Bekijk de dieren, maak een een wandeling naar het dorp of lees een boek op ons gezamenlijk terras.

02. Bezoek aan Amsterdam

Vanaf onze bed & breakfast is het ongeveer 15 minuten tot het centrum van Amsterdam. U kunt fietsen, of met de auto naar het metrostation Amsterdam-Noord. Vanaf daar neemt u metro 52 richt Zuid. U kunt uitstappen op het Centraal Station, Rokin of vele andere metrostations. Bezoek het Rijksmuseum, Anne Frank huis, Albert Cuypmarkt, de Jordaan of één van de vele andere bezienswaardigheden in Amsterdam. Of maak een wandeling langs de Amsterdamse grachten.

03. Fietsen of varen in Waterland en omgeving

Waterland heeft mooie dorpen en uitgestrekte landschappen. U kunt een fiets bij ons huren en ontdek zo de omgeving van Waterland. Bezoek de mooie dorpen en breng een bezoek aan een theetuin. Het ijsselmeer is 30 minuten fietsen, net als Monnickendam. Volendam en Marken zijn een uur fietsen of per auto te bezoeken. Er zijn ook genoeg sloten en meren om Waterland per boot te ontdekken. Huur een boot en varen door de prachtige omgeving en dorpen. Ook met de boot kunt u een theetuin bezoeken.

Boek nu uw verblijf in onze B&B


Boek nu uw verblijf in onze moderne tradionele Stolp, midden in de natuur in landelijk Amsterdam-Noord. U kunt tijdens uw verblijf natuurlijk Amsterdam bezoeken, maar u kunt ook de prachtige landelijke omgeving van Waterland bekijken.

Boek rechtstreeks op bnbzunderdorp.nl
Scroll naar boven