Onze kamers

Ontdek onze ruime kamers met eigen kookgelegenheid en badkamer.

Onze kamers
van: Tot: Check beschikbaarheid
4 gasten / 31 m2

Kamer 1

Prachtige hoekkamer op benedenverdieping aan de voorzijde van de Stolp boerderij, veel licht en ruimte, met openslaande deuren toegang tot terras! Vlakbij lopen de kippen (verse eitjes!) en de ezels! Er is een tweepersoonsbed en een goede tweepersoons slaapbank aanwezig. Vrije parkeerplaats voor de auto.

4 gasten / 31 m2

Kamer 2

Dit is de middelste kamer op de benedenverdieping in de Stolp boerderij, openslaande deuren naar ruim terras, uitzicht over de weilanden.Vlakbij lopen de kippen (verse eitjes!) en de ezels! Vrije parkeerplaats voor de auto. Er is een tweepersoonsbed en een goede tweepersoons slaapbank aanwezig.

4 gasten / 29 m2

Kamer 3

Mooie hoek kamer aan de achterzijde van de Stolp boerderij, met dubbele deuren toegang tot ruim terras, uitzicht over de weilanden, vrije parkeerplaats voor de auto. Vlakbij lopen de kippen (verse eitjes!) en de ezels! Er is 1 tweepersoonsbed en 1 goede tweepersoons slaapbank aanwezig.

4 gasten / 41 m2

Kamer 4

Mooie ruimte familie hoek kamer op de eerste verdieping van de Stolp boerderij, prachtig uitzicht over de weilanden! Natuurlijk kunt u gebruik maken van het terras.De kippen(verse eitjes) en de ezels ziet u vanuit de kamer lopen. Auto vrij parkeren op de parkeerplaats.

4 gasten / 43 m2

Kamer 5

Mooie ruime familie hoekkamer op de eerste verdieping van de Stolp boerderij, voorzijde, prachtig uitzicht over de weilanden! U kunt gebruik maken van het terras.De kippen(verse eitjes) en de ezels ziet u vanuit de kamer lopen. Auto vrij parkeren.Er is 1 tweepersoonsbed en comfortabele slaapbank.

4 gasten / 2 pipo wagens gekoppeld

Pipo wagen

2 pipo wagens aan elkaar gekoppeld. 1 pipo wagen bevat de slaapkamer en douche gedeelte. De tweede pipo wagen bevat het woon en keuken gedeelte. Vanaf terras uitzicht over de weidelanden. Unieke plek, zo dicht bij Amsterdam en toch veel rust en ruimte.

Waarom voor onze B&B kiezen?

B&B Zunderdorp ligt in het Landelijke Noord Amsterdam, omgeven door uitgestrekte weilanden vind u hier de rust en ruimte tussen onze koeien, paarden, kippen en de ezels Storm & Bliksem. Vanuit onze boerderij fiets u op één van de vele mooie fietsroutes naar de nabij gelegen dorpjes en voor een bezoek aan Amsterdam naar Station Noord (10min). vanwaar de metro in een paar min in het centrum is. Volendam en Zaanse schans zijn hier 20 min met de auto vandaan.

Eigen keuken met gevulde koelkast

Eigen badkamer met douche en toilet

Mogelijkheid tot huren van fietsen

Gezamenlijk terras

van: Tot: Check beschikbaarheid
4 gasten / 31 m2

Kamer 1

Prachtige hoekkamer op benedenverdieping aan de voorzijde van de Stolp boerderij, veel licht en ruimte, met openslaande deuren toegang tot terras!

4 gasten / 31 m2

Kamer 2

Dit is de middelste kamer op de benedenverdieping in de Stolp boerderij, openslaande deuren naar ruim terras, uitzicht over de weilanden.

4 gasten / 29 m2

Kamer 3

Mooie hoek kamer aan de achterzijde van de Stolp boerderij, met dubbele deuren toegang tot ruim terras, uitzicht over de weilanden, vrije parkeerplaats voor de auto. 

4 gasten / 41 m2

Kamer 4

Mooie ruimte familie hoek kamer op de eerste verdieping van de Stolp boerderij, prachtig uitzicht over de weilanden! Natuurlijk kunt u gebruik maken van het terras.

4 gasten / 43 m2

Kamer 5

Mooie ruime familie hoekkamer op de eerste verdieping van de Stolp boerderij, voorzijde, prachtig uitzicht over de weilanden! U kunt gebruik maken van het terras.

4 gasten / 2 pipo wagens

Pipo wagen

2 pipo wagens aan elkaar gekoppeld. 1 pipo wagen bevat de slaapkamer en douche gedeelte. De tweede pipo wagen bevat het woon en keuken gedeelte. 

Scroll naar boven